Nillkin rýchla bezdrôtová stolná nabíjačka, čierna

Vertikálna bezdrôtová nabíjačka so stojanom, ktorá poslúži na pohodlné nabíjanie Vášho telefónu bez káblov. Vďaka rýchlosti nabíjania až 15W nabijete svoj telefón pohodlne a rýchlo.

Viac detailov

Nový produkt

27,90 €

1 položka
Skladom

- +

Logo CardPay
Logo: Akceptované typy platobných kariet
Logo TatraPay
 
Detaily
Výhodou tejto bezdrôtovej nabíjačky je to, že ju môžete použiť ako stojan pri pozeraní filmov či videí, a tak Váš smartfón zostane plne nabitý. Pokročilé bezpečnostné funkcie chránia pred prebytím, skratom alebo prehriatím a zaisťujú bezpečnosť vás i vášho zariadenia. Nabíjačka má inteligentný systém rozpoznávania objektov, vďaka ktorému sa nabíjačka vypne, keď je príliš horúca, alebo keď sú na ňu položené nežiaduce predmety.
Kompaktná bezdrôtová nabíjačka s jedinečným dizajnom. Nabíjačka sa vyznačuje vysokou kvalitou, malou veľkosťou a možnosťou nabíjania telefónu v dvoch rovinách. Systém riadenia napätia a nabíjania zariadenia v súlade so štandardom Fast Charge 2,0/3,0. - Nabíjačka automaticky detekuje zariadenie kompatibilné s technológiou QI.
- Automatické zastavenie nabíjania keď je batéria smartphonu plná.
- Kompatibilná veľkosť 122 mm x 83 mm x 73 mm.
- Predná LED dióda signalizuje zahájenie nabíjania.
- Priložený kábel micro USB
- Nabíjací výkon až 15W
Kompaktní bezdrátová nabíječka s jedinečným designem Nabíječka se vyznačuje vysokou kvalitou, malou velikostí a možností nabíjení telefonu ve dvou rovinách. *Systém řízení napětí a nabíjení zařízení *Soulad se standardem Fast Charge 2.0 | 3.0 *Nabíječka automaticky detekuje zařízení kompatibilní s technologií QI * Automatické zastavení nabíjení, když je baterie smartphonu plná *Kompaktní velikost - 122 mm x 83 mm x 73 mm *Přední LED, která signalizuje zahájení nabíjení *Přiložený kabel micro USB *Nabíjecí výkon až 15 W! Sada obsahuje: *Bezdrátová nabíječka Nillkin Stand Pro 15W *USB kabel *Uživatelský manuál

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16):

Žiadne produkty

Bude určené Doprava
0,00 € Spolu

Pokladňa